Om oss

Norsk forening for grønn infrastruktur (NFGI) ble stiftet i 2018. NFGI er en videreutvikling fra Norsk forening for grønne tak (NFGT), som i sin tid ble opprinnelig stiftet som Norsk Torvtakforening. NFGI er en interesseorganisasjon som ønsker å fremme blågrønn infrastruktur i samfunnet, spesielt i urbane områder. Innenfor grønn infrastruktur er vårt fokus først og fremst på grønne tak og vegger, men vi er en pådriver for alle løsninger som tilhører fagfeltet.

Økt urbanisering og klimaendring gjør at samfunnet i større grad må ta hensyn til blågrønne verdier, d.v.s. vegetasjon og vann, ved fortetting. Formålet til foreningen er å være pådriver for opptak av grønn infrastruktur teknologier, og bidra til utvikling, kvalitet og bærekraft. NFGI er registrert som en ideell forening. Foreningens vedtekter kan sendes ved forespørsel (se kontaktskjema).

NFGI har medlemskap i og samarbeider med Scandinavian Green Infrastructure Association (SGIA) og World Green Infrastructure Network (WGIN). 

Medlemskap i NFGI er åpen til bedrifter, organisasjoner, offentlige instanser, forskning/utdanning, privatpersoner og andre som har interesse for blågrønne byer.Styret 

Styreformann

David Brasfield
Mobil: +47 416 48 311 

Nestleder 

Ole Christian Trandem
Mobil: +47 480 36 867 

Kasserer

Styremedlem 

Øistein Kvarme

Styremedlem
Hans Hermansen


Styremedlem
Goncalo Liberato


Kontakt 

Adresse Schweigaards gate 34F
     Gamle Oslo
     0191 Oslo 

E-mail  post@nfgi.no

Mobil   +47 941 43 210